• ballonflyverne02
  • ballonflyverne03
  • ballonflyverne04
1 2 3

Hvad kan du forvente af en tur med Ballonflyverne?

En ballontur er et eventyr, hvor du altid er sikker på at få den oplevelse, du ikke havde forventet.

Vi går i luften i April

Hvad kræver en god flyvedag?

En flyvedag kræver vindstyrke under 12 km/t, god sigbarhed og stabile vejrforhold (uden regn, tåge eller sne). Hvis vi antager at turen bliver for kort grundet f.eks. regn eller tåge, kan vi aflyse turen selvom vi teknisk set godt kan flyve.

Vi vil gerne give vores kunder en god oplevelse, og f.eks. hvis turen bliver for kort, aflyser vi. Hvis vi aflyser en flyvning bliver du nødt til at booke flyvning en anden dag, hvilket er derfor vi ikke kangaranterer flyvninger på specifikke datoer.

En uforglemmelig oplevelse

Oppe i ballonen kommer en model af verden til syne under dig og genkendelige særværdigheder og nye perspektiver dukker frem. Det er uanset, om du er så tæt på jorden, at du kan se det vilde dyreliv, eller du er helt oppe, hvor skyerne skaber dis og tåge.

Den smukke ballontur vil indprente sig i dit baghoved som et evigt minde. Derfor, husk dit kamera, et ekstra batteri til kameraet og et tomt memory card. Så kan du også nyde turen, efter du er tilbage på landjorden.

Under hele flyveturen er piloten i konstant kontakt med vores folk på jorden, som vil følge ballonen via radiokontakt. Efter landing og nedpakning af ballonen, vil piloten uddele et underskrevet turcertifikat til hver passagerer og dernæst servere en gang champagne til den traditionelle ballonskål. Til allersidst vil vores ansatte på jorden eskortere jer tilbage til der, hvor ballonturen tog sin begyndelse.

 

Ballonflyvning 11.995,- Læs mere

Ballonflyvning


Vi planlægger flyvning alle dage, året rundt på Sjælland, Jylland og Fyn.

I sæsonen april-oktober booker passagererne sig ind til faste datoer, aftener el. solopgang.Ballonflyvning er en "himmelsk oplevelse" - noget til dem der har prøvet næsten alt. Denne unikke, afstressende og fantastiske oplevelse giver overskud og øget velvære.

Vi flyver også i Jylland, Silkeborg området, i Nordsjælland og i København.