• ballonflyverne02
  • ballonflyverne03
  • ballonflyverne04
1 2 3

Om os

Ballonflyvning er en oplevelsestur og man skal derfor indstille sig på at lidt af hvert.

Vi går i luften i April

De første i luften

Ballonflyverne var den første ballonoperatør i Danmark til at opnå en tilladelse til at flyve kommercielt med passagerer i en luftballon. Vi kan derfor tilbyde dig en uforglemmelig oplevelse, der sikrer dig både komfort og sikkerhed i vores luftballoner.

Vores flyveture kan opleves af alle individer eller grupper, uanset alder og fysik. Ballonturene finder sted ved daggry eller solnedgang, når der er vindstille og luften er kold og stabil.

Inden afgang vil du opleve, at vi mødes og sammen forbereder ballonturen. Når vi er steget om bord, er vi klar til at flyve derhen, hvor vinden tager os den næste times tid. Efter en blid afgang vil du snart kunne mærke vindens susen uden den mindste form for svimmelhed.

En ballontur er modsat andre former for flyvninger din garanti for en udsigt, der strækker sig hele 360 grader rundt.

Før flyveturen

Hos Ballonflyverne gør vi alt hvad vi kan for at give dig den perfekte ballontur, men der vil altid være dage hvor selv de bedste planer bliver forpurret af vejret. Om vi kan flyve eller ej afhænger helt af hvordan vejret er den pågældende dag.

Vi bruger forskellige metreologiske redskaber næsten helt op til flystart, for at følge udviklingen i vejret. Vi ved hvor skuffede folk er hvis flyvningen bliver aflyst, og vi gør derfor alt for at undgå aflysninger.

Ballonflyvning 11.995,- Læs mere

Ballonflyvning


Vi planlægger flyvning alle dage, året rundt på Sjælland, Jylland og Fyn.

I sæsonen april-oktober booker passagererne sig ind til faste datoer, aftener el. solopgang.Ballonflyvning er en "himmelsk oplevelse" - noget til dem der har prøvet næsten alt. Denne unikke, afstressende og fantastiske oplevelse giver overskud og øget velvære.

Vi flyver også i Jylland, Silkeborg området, i Nordsjælland og i København.