• ballonflyverne02
  • ballonflyverne03
  • ballonflyverne04
1 2 3

Oplevelsestur med ballonUforglemmelig ballonflyvning

få en fantastisk oplevelsestur med ballonflyverne

BALLONFLYVERNE har siden 2002 fløjet mange ture i Danmark. At flyve i luftballon er den perfekte oplevelsestur, mens man ser landskabet fra oven. En oplevelsestur i ballon er simpelthen den oplagte oplevelsesgave til kæresten, vennen eller ”manden der har alt”.

Hvad sker der på en ballontur?

Du skal afsætte omkring 3-3,5 time til ballonturen. Det skyldes, at vi mødes ca. 1 time før afgang, så passagerer og skipper kan få gjort ballonen klar, samt 1 time efter til nedpakning og afslutningsceremoni. Vi flyver altid omkring solopgang og solnedgang, så man får nogle fantastiske udsigter over landskabet.

Få en oplevelse med ballonflyvning

Ud over at få en oplevelses tur i ballon arrangerer vi også faldskærmsudspring. Det er en anden form for oplevelsestur, vi arrangerer i samarbejde med faldskærmsklubber. På den måde kan vi sørge for at tilbyde forskellige former for oplevelser, så du får en helt uforglemmelig tur med et ordentlig sus i maven..

Ballonflyverne flyver i forskellige egne af Danmark.

  • På Sjælland: Nordsjælland, Roskilde egn, Midtsjælland, Vestsjælland
  • I Jylland: ved Silkeborg/Ry
  • På Fyn: oftest omkring Odense


BALLONFLYVERNE har omkring 10 balloner, og sørger for at sende information om mødested ud, ca. 3 timer før aftalt mødetid. Det kan ændre sig på grund af vinden, og det kan derfor være rigtigt at ændre på startstedet.

Du er velkommen til at kontakte VHM Ballonfahrten på følgende e-mail: , for at høre nærmere om, hvornår vi arrangerer en oplevelsestur i ballon.

Ballonflyvning 11.995,- Læs mere

Ballonflyvning


Vi planlægger flyvning alle dage, året rundt på Sjælland, Jylland og Fyn.

I sæsonen april-oktober booker passagererne sig ind til faste datoer, aftener el. solopgang.Ballonflyvning er en "himmelsk oplevelse" - noget til dem der har prøvet næsten alt. Denne unikke, afstressende og fantastiske oplevelse giver overskud og øget velvære.

Vi flyver også i Jylland, Silkeborg området, i Nordsjælland og i København.
Website by Flex Media
Oplevelsestur