• ballonflyverne02
  • ballonflyverne03
  • ballonflyverne04
1 2 3

Oplevelsestur med ballonOplevelsestur

Giv en oplevelsesgave med ballonflyvning

Hvorfor holde sig til de traditionelle gaver, som et gavekort eller tage ud og spise? Hvis du booker en tur med luftballon hos os, får du en oplevelse du sent vil glemme. Når du flyver i luftballon, får du den flotte udsigt over landskabet. En tur med luftballon er den perfekte oplevelsesgave til ham eller hende, du ønsker at gøre noget særligt for.

Giv en oplevelsestur i gave

At flyve luftballon er en oplevelse, du bør unde dig selv og dine nærmeste. Ballonflyvning er en smuk og behagelig måde at flyve på, og til forskel fra en gåtur eller cykeltur får du set landskabet og byen på en helt anden måde, når du svæver stille hen over himlen. I modsætning til andre former for flyvning er du med ballonflyvning garanteret en 360 graders smuk og uforglemmelig udsigt over Danmark. Dette kan altså være en god oplevelse til ham eller oplevelser til hende du synes fortjener en gave ud over det sædvanlige.

Hos os har du mulighed for at booke en privat flyvetur for to personer, hvis du gerne vil give en gave oplevelse til en af dine nærmeste. Den private flyvning kan også være velegnet som oplevelsesgaver til par, som gerne vil opleve noget nyt.

Pakker og priser

Vi tilbyder en række forskellige flyveture, som bl.a. inkluderer:

  • Ballonflyvning
  • Privat ballonflyvning for 2
  • Ballonflyvning over Flensborg

 

Disse er ideelle som oplevelser for ham eller oplevelser for hende, du ønsker at gøre noget særligt for, og som gerne vil have en oplevelse ud over det sædvanlige. Priserne varierer naturligvis i forhold til hvor mange mennesker I er, og hvor i landet I ønsker at flyve.

Du kan læse nærmere om vores ture her.

Praktisk information omkring ballonflyvning som oplevelsestur

En ballonflyvetur tager typisk 3-4 timer, hvoraf 1 time er afsat til selve flyvningen. For at flyveturen bliver en succes, kræver den rette vindstyrke, god sigtbarhed og stabile vejrforhold. Vi ønsker at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, så hvis vi oplever, at turen kan blive afkortet grundet dårligt vejr, kan vi aflyse turen. Det skyldes udelukkende, at vi ønsker at give vores kunder den fulde oplevelse af en ballontur. Efterfølgende skal man selv booke en ny dag til flyvningen.

Desuden er det vigtigt at have det rigtige fodtøj på ved ballonflyvning, da du kan støde på vådt græs eller mudder. Vi anbefaler derfor, at du ikke bære værdifuldt tøj eller ejendele, der hænger løst som eksempelvis smykker og lignende. Vi sender dig en mere detaljeret guide om påklædning osv. når du har bestilt din tur hos os. Efter flyveturen vil der altid være lidt lækkerier i form af noget champagne og snacks.

Læs mere om vores ballonflyvning her.

Ballonflyvning fra 1.995,- Læs mere

Ballonflyvning


Vi planlægger flyvning alle dage, året rundt på Sjælland, Jylland og Fyn.

I sæsonen april-oktober booker passagererne sig ind til faste datoer, aftener el. solopgang.Ballonflyvning er en "himmelsk oplevelse" - noget til dem der har prøvet næsten alt. Denne unikke, afstressende og fantastiske oplevelse giver overskud og øget velvære.

Vi flyver også i Jylland, Silkeborg området, i Nordsjælland og i København.
Oplevelsestur