• ballonflyverne02
  • ballonflyverne03
  • ballonflyverne04
1 2 3

Ballonflyvning over Sjælland


Hvis du drømmer om at se det hele fra oven – kan BALLONFLYVERNE opfylde din drøm.BALLONFLYVERNE tilbyde ballonflyvning over Sjælland

Ballonflyvning er den ultimative måde til at opleve Sjælland fra oven. Ballonflyvning giver ro i sindet, fordi der er en fantastisk ro så højt over jorden. En tur i ballon er en uforglemmelig oplevelse og med vores flyvninger ved solopgang eller solnedgang er den fantastiske stemning lagt. Hos os er du selv med til at gøre ballonen klar inden flyvning.

Hvornår kan du komme på ballonflyvning over Sjælland?

Vi tilbyder ballonflyvning over Sjælland hele året og på Fyn og i Jylland fra maj frem til og med efterårsferien.

BALLONFLYVERNE tilbyder ballonture over Nordsjælland, Roskilde egnen, Midtsjælland og Vestsjælland. Du vælger selv, hvilket område du helst vil flyve i, men da vi har fokus på at sikkerheden skal være i top kan piloten vælge et andet startsted afhængigt af vinforholdene.

Tag på oplevelsestur med BALLONFLYVERNE.

Hos Ballonflyverne har vi erfaring med lidt af hvert, vi har haft faldskærmsudspring fra vores balloner, vi har sågar holdt bryllup i en af vores luftballoner, så mulighederne er mange, og vi tager gerne en snak om dine ønsker.

Find mere info om priser og muligheder her eller kontakt os for at høre mere eller booke ballonflyvning over Sjælland.

Ballonflyvning 2.395,- Læs mere

Ballonflyvning


Vi planlægger flyvning alle dage, året rundt på Sjælland, Jylland og Fyn.

I sæsonen april-oktober booker passagererne sig ind til faste datoer, aftener el. solopgang.



Ballonflyvning er en "himmelsk oplevelse" - noget til dem der har prøvet næsten alt. Denne unikke, afstressende og fantastiske oplevelse giver overskud og øget velvære.

Vi flyver også i Jylland, Silkeborg området, i Nordsjælland og i København.
Oplevelsesgave