• ballonflyverne02
  • ballonflyverne03
  • ballonflyverne04
1 2 3

Ballonflyvning Silkeborg

Drømmer du om at opleve Silkeborg fra oven – så tag på tur med BALLONFLYVERNE

 

Ballonflyvning er den perfekte måde at opleve Silkeborg fra oven. Ballonflyvning giver dig ro i sindet, fordi der ingen larm eksisterer så højt oppe. En tur i helium ballon er en uforglemmelig oplevelse og med vores flyvninger ved solopgang eller solnedgang er den fantastiske stemning lagt.

Se ned over Himmelbjerget med udsigt til det røde murstenstårn og iskioskerne. Flyv over Silkeborgsøerne og rutebådede, der sejler i pendulfart hele sommeren.

Ballonflyvning Silkeborg

Hvornår kan du komme på ballonflyvning Silkeborg

Vil tilbyder ballonflyvning over Silkeborg hver anden weekend fra maj til oktober.

Ofte starter vi omkring Silkeborg, men har flere alternative startsteder blandt andet Ry. Det er vindretningen, der er afgørende for, hvor vi mødes og går i luften med vores balloner.

Du vil modtage besked om eksakte møde-/start-sted, præcist mødetid eller aflysning ca. tre timer før forventet mødetidspunkt (mødetidspunktet er ca. to timer før solnedgang) eller aftenen før, hvis du skal på en solopgangsflyvning.

Tag på oplevelsestur med BALLONFLYVERNE

Hos Ballonflyverne har vi erfaring med lidt af hvert, vi har haft faldskærmsudspring fra vores balloner, vi har sågar holdt bryllup i en af vores luftballoner, så mulighederne er mange, og vi tager gerne en snak om dine ønsker.

Find mere info om priser og muligheder her eller kontakt os for at høre mere eller booke ballonflyvning over Silkeborg.

Ballonflyvning 2.395,- Læs mere

Ballonflyvning


Vi planlægger flyvning alle dage, året rundt på Sjælland, Jylland og Fyn.

I sæsonen april-oktober booker passagererne sig ind til faste datoer, aftener el. solopgang.Ballonflyvning er en "himmelsk oplevelse" - noget til dem der har prøvet næsten alt. Denne unikke, afstressende og fantastiske oplevelse giver overskud og øget velvære.

Vi flyver også i Jylland, Silkeborg området, i Nordsjælland og i København.
Oplevelsesgave