• ballonflyverne02
  • ballonflyverne03
  • ballonflyverne04
1 2 3

Ballonflyvning over Fyn


Hvis du drømmer om at se Fyn fra oven – kan BALLONFLYVERNE opfylde din drømBALLONFLYVERNE tilbyde ballonflyvning over Fyn

Ballonflyvning over Fyn er den ultimative måde at opleve det smukke ø på. Se ned over den fynske hovedstad, hvor H.C. Andersen voksede op for 200 år siden eller nyd de græsklædte enge over Svanninge Bakker.

Ballonflyvning over Fyn er en fantastisk afstressende måde at opleve sit eget land på. Og når det sker med vores flyvninger ved solopgang eller solnedgang er den fantastiske stemning sikret.

Hvornår kan du komme på ballonflyvning over Fyn?

Vi tilbyder ballonflyvning over Fyn 4 til 6 aftener per måned fra maj til oktober. Vi starter oftest omkring Odense, men har flere alternative startsteder. Det er vindretningen, der er afgørende for, hvor vi mødes.

Du vil modtage besked om eksakte møde-/start-sted, præcist mødetid eller aflysning ca. 3 timer før forventet mødetidspunkt (mødetidspunktet er ca. 2 timer før solnedgang) eller aftenen før, hvis du skal på en solopgangsflyvning.

Find mere info om priser og muligheder her eller kontakt os for at høre mere eller booke ballonflyvning over Fyn.

Tag på oplevelsestur med BALLONFLYVERNE.

Hos Ballonflyverne har vi erfaring med lidt af hvert, vi har haft faldskærmsudspring fra vores balloner, vi har sågar holdt bryllup i en af vores luftballoner, så mulighederne er mange, og vi tager gerne en snak om dine ønsker.

Find mere info om priser og muligheder her eller kontakt os for at høre mere eller booke ballonflyvning over Fyn.

Ballonflyvning 2.395,- Læs mere

Ballonflyvning


Vi planlægger flyvning alle dage, året rundt på Sjælland, Jylland og Fyn.

I sæsonen april-oktober booker passagererne sig ind til faste datoer, aftener el. solopgang.Ballonflyvning er en "himmelsk oplevelse" - noget til dem der har prøvet næsten alt. Denne unikke, afstressende og fantastiske oplevelse giver overskud og øget velvære.

Vi flyver også i Jylland, Silkeborg området, i Nordsjælland og i København.
Oplevelsesgave