• ballonflyverne02
  • ballonflyverne03
  • ballonflyverne04
1 2 3

50 års fødselsdagsgave

En nytænkende gaveidé, der tager fødselaren ud i det blå

For mange kan det være svært år efter år at skulle tilføje nye spændende ønsker til den ønskeseddel, der i årtier har været domineret af strømper, boxershorts og parfumer. Af samme grund kan det modsat være ligeså svært at give fødselaren gaver.

Hos ballonflyverne giver vi inspiration til gaveidéer ud over det sædvanlige - også til den perfekte 50 års fødselsdagsgave, der kan være svær at finde.

Som kommende fødselar, der står over for at skulle runde et skarpt hjørne, vil en svævende tur med en ballonflyverne være en gave, der sent vil blive glemt.

Kontakt Ballonflyverne hvis du ønsker at give en ballontur i 50 års fødselsdagsgave.

En uforglemmelig gave

En tur i en af vores ballonflyvere kan målrettes efter, hvor man gerne vil hen – det skal bare være på Sjælland, Fyn eller omkring Silkeborg. Det vil sige, at din 50 års fødselsdagsgave kan byde på et stykke smuk natur i de mest naturrige dele af Danmark.

Tilvalg af action

Er man ikke blot til at betragte den smukke natur, kan der tilføjes en ekstra dimension til flyvningen – bungyjump eller faldskærmsudspring. Det vil tilføre den 50 års fødselsdagsgave et adrenalinpumpende element, der næppe vil blive glemt.

Fælles for alle ture med Ballonflyverne er, at de slutter med champagne, der runder oplevelsen af på bedste vis.

Kontakt os på og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde af pakkeløsninger, der vil være perfekt til en 50 års fødselsdagsgave, og samtidig hvornår vi flyver i hvilke områder.

Ballonflyvning 11.995,- Læs mere

Ballonflyvning


Vi planlægger flyvning alle dage, året rundt på Sjælland, Jylland og Fyn.

I sæsonen april-oktober booker passagererne sig ind til faste datoer, aftener el. solopgang.Ballonflyvning er en "himmelsk oplevelse" - noget til dem der har prøvet næsten alt. Denne unikke, afstressende og fantastiske oplevelse giver overskud og øget velvære.

Vi flyver også i Jylland, Silkeborg området, i Nordsjælland og i København.
Kontakt BALLONFLYVERNE for at bestille en ballonflyvning, der vil være den helt perfekte 50 års fødselsdagsgave.