• ballonflyverne02
  • ballonflyverne03
  • ballonflyverne04
1 2 3

30 års fødselsdagsgave

Drømmer du om at give den perfekte gave – så tag på tur med BALLONFLYVERNE

 

Når din kæreste, lillebror eller bedste ven fylder 30, skal det selvfølgelig fejres med maner. Derfor tilbyder Ballonflyverne jer en uforglemmelig tur i luftballon, lige der hvor I ønsker det.

En tur i helium ballon er helt fantastisk og med vores flyvninger ved solopgang eller solnedgang, er den gode stemning sikret. Ballonflyvning giver simpelthen ro i sindet, fordi der er fantastisk stille så højt over jorden.

Kontakt Ballonflyverne hvis du ønsker at give en ballontur i 30 års fødselsdagsgave.

Overrask kæresten eller pebersvenden

Med den fantastiske udsigt turen byder på, og den champagne vi leverer, er den perfekte romantik sikret, når du skal finde den unikke 30 års fødselsdagsgave til hende, du ønsker at leve sammen med resten af dine dage.

Vælger I en ballonflyvning til en ugift kammerat, er ballonflyverne også leveringsdygtige i en omgang peber, så turen ned kan blive en smule kløende for den uheldige pebersvend.

Så er du på jagt efter gaver til ham, der har oplevet alt, eller hende du skylder den helt uforglemmelige 30 års fødselsdagsgave så kontakt Ballonflyverne.

Ved at overraske dem I holder af med en tur i ballonflyvning, får I alle en oplevelse ud over det sædvanlige.

Erfaring med bryllup og faldskærmsudspring

Hos Ballonflyverne har vi erfaring med lidt af hvert. Vi har haft faldskærmsudspring fra vores balloner, vi har sågar holdt bryllup i en af vores luftballoner, så mulighederne er mange, og vi tager gerne en snak om jeres ønsker.

Find mere info om priser og muligheder her eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på at booke en ballonflyvning til den perfekte 30 års fødselsdagsgave.

Ballonflyvning 11.995,- Læs mere

Ballonflyvning


Vi planlægger flyvning alle dage, året rundt på Sjælland, Jylland og Fyn.

I sæsonen april-oktober booker passagererne sig ind til faste datoer, aftener el. solopgang.Ballonflyvning er en "himmelsk oplevelse" - noget til dem der har prøvet næsten alt. Denne unikke, afstressende og fantastiske oplevelse giver overskud og øget velvære.

Vi flyver også i Jylland, Silkeborg området, i Nordsjælland og i København.
Kontakt BALLONFLYVERNE for at bestille em ballonflyvning, der er den helt perfekte 30 års fødselsdagsgave.